Iza kamera

Ferhunde i Ali Riza

On je stameni Ali Riza, domaćin i glava porodice Tekin, ona je Ferhunde, njegova snaja, zla i nimalo naivna. Oboje su glavni likovi popularne turske serije „Kad lišće pada“ (Prva TV), ali, glumci Halil Ergan (65) i Deniz Cakir (29) „druženje“ su nastavljali i kada se kamere ugase. U vreme snimanja serije (2006-2010), ali i kasnije njih dvoje bili su glavna trač tema vodećih turskih listova koji su nagađali o njihovoj ljubavnoj vezi. Halila i Deniz deli 36 godina razlike, ali im to nije smetalo da postanu bliski prijatelji. Koliko bliski – nikad nisu priznali. Mada su pojedini mediji imali „dokaze“ o njihovoj ljubavi, ovo dvoje glumaca su se branili i tvrdili da je samo reč o „neobičnom prijateljstvu“ i čak najavili tužbe protiv magazina koji tvrde drugačije. A kako je sve počelo?

Ergun, cenjeni turski glumac, počeo je sve češće u intervjuima da spominje mladu koleginicu. Hvalio je njen talenat, lepotu i pamet, a ni Deniz mu nije ostala dužna. Paparaci, koji su opsedali set serije „Kad lišće pada“, stalno su objavljivali nove slike na kojima Halil i Deniz razgovaraju odvojeni od ekipe, ležerno oslonjeni jedno na drugo, u zagrljaju, dok joj ljubi ruku… A onda su usledile fotografije na kojima Ali Riza i Ferhunde odlaze u bioskop, na koncert, na večeru – uvek sami!

– Usamljena sam ovde u Istanbulu, jer su moja porodica i prijatelji u Ankari. Prijateljstvo sa Halilom je najlepša stvar koja mi se dogodila. Sa njim mogu da uživam u svemu, i baš me briga šta ko misli – izjavila je lepa Deniz i tako samo podstakla nova govorkanja. I Halil je priznao da sa mladom koleginicom ima mnogo toga zajedničkog, ali na „prijateljskoj osnovi“. Halil i Deniz su nastavili druženje i po završetku snimanja, a početkom godine ponovo su se našli na udaru turskih medija. Naime, kako su preneli magazini, na rođendanu prijatelja dobroćudni Ali Riza iz serije je popio „čašicu više“ pa je umalo pao dok su izlazili iz restorana, ali su Deniz i njihov prijatelj uspeli da ga dovedu do automobila.

Da li zbog velike razlike u godinama i još uvek jakih tradicionalnih stavova u Turskoj, tek Halil i Deniz su istrajali u tvrdnjama o „iskrenom prijateljstvu“. Ali otkako je pre nekoliko meseci lepa glumica započela „javnu“ vezu sa kolegom Firatom Dogrulogluom, njihovo druženje je naprasno prestalo, a nema više ni zajedničkih slika.

Novi Ševket u seriji „Kad lišće pada“

Glumac Džaner Kurtaran koji je 95 epizoda glumio Ševketa Tekina, sina glavnog junaka Ali Rize, isključen je iz projekta zbog nedoličnog ponašanja, a zamenio ga je Hasan Kučukčetin.

Džaner Kurtaran nije mogao da se izbori sa ogromnom popularnošću koju mu je serija donela, a tokom snimanja ulazio je u sve češće sukobe s rediteljem i producentima. Zbog nedisciplinovanog ponašanja čelnici studija odlučili su da s njim raskinu ugovor i da na njegovo mesto dovedu drugog glumca.

Vest o promeni glumačke ekipe u ovoj seriji rekordne gledanosti bila je dugo tema broj 1 u turskim medijima, a Džaner, koji je neko vreme proveo na lečenju bolesti zavisnosti, izjavio je da je uloga Ševketa loše uticala na njega.

-Posle izvesnog vremena izgubio sam svoj život i Ševket je postao sve. U meni su svi videli samo njega. Ševket je progutao Džanera, a verovatno sam ga i sam dokrajčio. Tek sam u vojsci pronašao sebe, kad su ljudi poželeli da mi budu prijatelji zbog mene, a ne zbog uloge – rekao je glumac.

Novi Ševket, Hasan Kučukčetin, odlično se uklopio u ekipu serije „Kad lišće pada“ i gledaoci su ga vrlo brzo zavoleli. Za razliku od svog prethodnika, nije pravio probleme na snimanju, pa je šansu koja mu je pružena uspešno iskoristio.

Udala se Lejla

Nakon što su nekoliko puta odlagali svadbu, Gokče Bahadir i njen verenik Ali Sunal , takokođe poznati turski glumac, konačno su stupili u brak .

Gorka sudbina mnogih likova u ovim serijama pravi dramatične zaplete ali u privatnom životu, glumci imaju zaista čime da se pohvale, bar kada je reč o ljubavnim stranicama. Tako je Gokče Bahadir, lik Lejle iz serije “Kad lišće pada”, krajem avgusta stala na ludi kamen!

Nakon što su nekoliko puta odlagali svadbu, Gokče Bahadir i njen verenik Ali Sunal , takokođe poznati turski glumac, konačno su stupili u brak. Ceremonija je održana 22.jula u Bodrumu, popularnom turskom odmaralištu.

Gokče je inače vrlo iznenadila prisutne kada se pojavila u modernoj venčanici iznad kolena, sa kratkim velom i buketom raznobojnog cveća. Njen verenik je nosio razvezanu kravatu i nije imao sako, a na beloj košulji je imao nacrtano malo crveno srce.

Suze radosnice su bile vidne na licu lepe mlade, a svadbi je prisutvovala I koleginica iz serije, Fahrije Evče, koja tumači ulogu Nedžle, Lejlinje sestre.

Nakon svadbe, mladenci, njihove porodice i par bliskih prijatelja uputil su se na večeru koja je održana na grčkom ostrvu Leros.

„Zabranjeno pušenje“ u seriji

Sarajevska rok grupa “Zabranjeno pušenje” je jedna od najpopularnijih u Turskoj. Da muzika ne poznaje granice videlo se u turskoj hit seriji “Kad lišće pada”, gde se u jednoj sceni čuje pesma „Pit bul“.

Uz ovu pesmu je u filmu Emira Kusturice ”Crna mačka, beli mačor” ludovao Dedan Karambolo (Srđan Todorović), a u seriji uz nju „kulira“ Džem (Kvanč Kasabali), posle raskida veridbe sa Nedžlom, najmlađom ćerkom Ali Rize.

Pesma se čuje u 1:40 minutu epizode 68.

Da li znate da je Berguzar Korel, poznatija kao Šeherezada, bila ponuđena uloga Nedžle, ali je ona nije prihvatila jer je želela da provede više vremena sa svojom porodicom posle završetka snimanja serije „1001 noć“?

 

Danijela Jankov je otela ljubav mog života

Glumica poludela od ljubomore jer je njen bivsi suprug Deniz Ozdžan odlepio za srpskom voditeljkom!

Već mesecima bugarski, ali i turski i srpski mediji spekulišu o romansi između voditeljke TV „Prva“ Danijele Jankov i Deniza Ozdžana, jednog od najpopularnijih turskih glumaca. Jedan od najatraktivnijih plejboja sa Bosfora, ali i reditelj, scenarista i kompozitor, sa našom voditeljkom, upoznao se na kanskom festivalu, koji je ona pratila za svoju televizijsku kuću. I dok je danju vredno radila, Danijela je očigledno stizala da se noću provodi po luksuznim klubovima i da osvoji simpatije zgodnog turskog glumca. Naime, par je nekoliko puta viđen u lobiju hotela u kom su oboje bili smešteni. Nakon festivala, njih dvoje su nastavili da se viđaju, te su se među njima razvile ozbiljnije emocije. Tačnije, glumac je potpuno odlepio za sprskom voditeljkom, obasipa je pažnjom i čini sve kako bi što češće bili u prilici da se vide. Kako navode bugarski mediji, veza voditeljke i glumca je ozbiljna, te su oni već isplanirali dvonedeljni zajednicki odmor u Bodrumu.

     

Ali i u ovoj priči postoji treća osoba koja sreću kvari. To ovoga puta nije bivši suprug lepe voditeljke (Andrej Arnautov, takođe radi na televiziji), već bivša Denizova žena, trenutno veoma popularna glumica Fahriye Evcen. Oni su kratko bili u braku, ali ju je glumac ostavio. Razmažena i bahata Fahriye teško je podnela razvod, a sada ju je naročito potresla vest da je on ponovo zaljubljen i srećan. Naime, ona se nadala da će se njihova romansa obnoviti, uprkos tome što joj je Deniz jasno stavio do znanja da je sa njima gotovo. “Ta žena je otela ljubav mog života“, besna Fahriye požalila se jednoj od prijateljica, koja je to brže-bolje prenela medijima, jer joj Evcenova očigledno nije previse draga.

“Znam da ona njega jos uvek voli, ali sama je kriva za to što ju je ostavio“, priča ova prijateljica i otkriva zašto je taj brak zapravo pukao. “Pravila mu je scene konstantno, pa je, iako je u početku bio zaljubljen u nju, rešio da okonča njihovu ljubavnu priču. Od kako su mediji počeli da spekulišu da se Deniz ponovo zaljubio, potpuno je pobesnela. Zapravo, nisam više ni sigurna da li besni zato što ga voli ili samo zato što on više ne voli nju. Ponaša se kao razmaženo dete i ne može da podnese to što je njen bivši nastavio život,a ona i dalje pokušava da ga vrati.“

O tome da li postoje ikakve šanse za pomirenje nekadašnjeg para, poznanica lepe glumice odgovara: “Mislim da je sada definitivno gotovo. I nakon što su se razveli, oni su nekoliko puta pokušavali da se pomire. Fahriye je insistirala, a Deniz je bio iskreno zaljubljen u nju i želeo je jos jednom da pruži šansu njihovoj ljubavi. Ipak, ništa nije vredelo, jer se ona uvek vraćala na staru priču. Mislim da ga nikada nije prevarila, bar meni nije pričala o tome, on je bio jedini muškarac kome je bila potpuno verna i verovatno je zato još više boli činjenica da je on sada sa drugom ženom.“

Lepa srpska voditeljka i šarmantni turski glumac za sada ne žele ni da potvrde, ali ni da demantuju navode o svojoj romansi. Sve u svemu, ukoliko je zaista istina, da je među njima planula ljubav, mi se nadamo da će ona što manje ličiti na sapunicu i da će moći da žive u potpunom miru, daleko od svih bivših.

Glumica poludela od ljubomore jer je njen bivsi suprug Deniz Ozdzan odlepio za stpskom voditeljkom!

Vec mesecima bugarski, ali i turski i srpski mediji spekulisu o romansi izmedju voditeljke TV „Prva“ Danijele Jankov i Deniza Ozdzana, jednog od najpopularnijih turskih glumaca, kog imamo priliku da gledamo u ultrapopularnoj sapunici“Kad lisce pada“. Jedan od najatraktivnijih plejboja sa Bosfora, ali i reditelj, scenarista i kompozitor, sa nasom voditeljkom, upoznao se na kanskom festivalu, koji je ona pratila za svoju televizijsku kucu. I dok je danju vredno radila, Danijela je ocigledno stizala da se nocu provodi po luksuznim klubovima, i da osvoji simpatije zgodnog turskog glumca. Naime, par je nekoliko puta vidjen u lobiju hotela u kom su oboje bili smesteni. Nakon festivala, njih dvoje su nastavili da se vidjaju, te su se medju njima razvile ozbiljnije emocije. Tacnije, glumac je potpuno odlepio za sprskom voditeljkom, obasipa je paznjom i cini sve kako bi sto cesce bili u prilici da se vide. Kako navode bugarski mediji, veza voditeljke i glumca je ozbiljna, te su oni vec isplanirali dvonedeljni zajednicki odmor u Bodrumu.

Ali i u ovoj prici postoji treca osoba koja srecu kvari. To ovoga puta nije bivsi suprug lepe voditeljke (Andrej Arnautov, takodje radi na televiziji), vec- bivsa Denizova zena, trenutno veoma popularna glumica Fahriye Evcen. Oni su kratko bili u braku, ali ju je glumac ostavio. Razmazena i bahata Fahriye tesko je podnela rastavu, a sada ju je narocito potresla vest da je on ponovo zaljubljen i srecan. Naime, ona se nadala da ce se njihova romansa obnoviti, uprkos tome sto joj je Deniz jasno stavio do znanja da je sa njima gotovo. “Ta zena je otela ljubav mog zivota“, besna Fahriye pozalila se jednoj od prijateljica, koja je to brze-bolje prenela medijima, jer joj Evcenova ocigledno nije previse draga.

“Znam da ona njega jos uvek voli, ali sama je kriva za to sto ju je ostavio“, prica ova prijateljica i otkriva zasto je taj brak zapravo pukao. “Pravila mu je scene konstantno, pa je, iako je u pocetku bio zaljubljen u nju, resio da okonca njihovu ljubavnu pricu. Od kako su mediji poceli da spekulisu da se Deniz ponovo zaljubio, potpuno je pobesnela. Zapravo, nisam vise ni sigurna da li besni zato sto ga voli, ili samo zato sto on vise ne voli nju. Ponasa se kao razmazeno dete i ne moze da podnese to sto je njen bivsi nastavio zivot,a ona i dalje pokusava da ga vrati.“

O tome da li postoje ikakve sanse za pomirenje nekadasnjeg para, poznanica lepe glumice odgovara: “Mislim da je sada definitivno gotovo. I nakon sto su se razveli, oni su nekoliko puta pokusavali da se pomire. Fahriye je insistirala, a Deniz je bio iskreno zaljubljen u nju i zeleo je jos jednom da pruzi sansu njihovoj ljubavi. Ipak, nista nije vredelo, jer se ona uvek vracala na staru pricu. Mislim da ga nikada nije prevarila, bar meni nije pricala o tome, on je bio jedini muskarac kome je bila potpuno verna i verovatno je zato jos vise boli cinjenica da je on sada sa drugom zenom.“

Lepa srpska voditeljka i sarmantni turski glumac za sada ne zele ni da potvrde, ali ni da demantuju navode o svojoj romansi. Sve u svemu, ukoliko je zaista istina, da je medju njima planila ljubav, mi se nadamo da ce ona sto manje liciti na sapunicu, te da ce moci da zive u potpunom miru, daleko od svih bivsih.

Život kao sapunica

Mlada glumica Fahriye Evcen koja tumaci lik Nedžle u seriji“Kad lišće pada“ i privatno živi kao i u sapunici. Naime, ova dvadesetpetogodišnja lepotica iza sebe ima dva propala braka, bezbroj avantura za jednu noć, a šuška se da je imala probleme sa narkoticima. Sa 16 godina Fahriye je pobegla od kuće i udala se za muškarcaa, koji je kasnije uhapšen zbog dilovanja droge, otkrivaju izvori bliski ovoj glumici.

„Ona je bila zaljubljena, a on se loše odnosio prema njoj. Pričala mi je da je često psihički i fizički maltretirao, nekoliko puta je pokušala da ode od njega, ali se uvek vraćala. Na kraju on je uhapšen, a ona je konačno mogla da pobegne. Iako mi to nikada nije potvrdila, mislim da je u tom periodu konzumirala drogu i da je zbog toga sa njim ostala tolko dugo“ , otkriva njena poznanica. Ipak, da ovo nije kraj skandalima koje Fahriye godinama zataškava, govori i činjenica da je, baš kao i Nedžla, svojoj sestri u seriji, najboljoj drugarici otela muža. Dugo je pokušavala da zavede tog muškarca, koji je na kraju pokleknuo i najpre prevario suprugu. Nakon toga, prevarena i ostavljena žena, progutala je bočicu lekova, ali su je, na sreću, na vreme pronašli i odveli na ispiranje zeluca. Neko vreme je na psihijatriskoj klinici, jer su se njeni najbiliži plašili da će ponovo dići ruku na sebe. Naravno, Fahriye je, čim joj je dosadio muž bivše prijateljice, ostavila svog ljubavnika i potrazila novu žrtvu. Prvi na redu bio je jedan kolega, koji je takođe “sveže“ oženjen, ali joj je poslužio samo za zabavu, što je i sam shvatio, pa je ostao sa suprugom. Pre nekoliko meseci, Evdženova je oduševljena filmom „Crni labud“, verovatno u njemu prepoznajući i svoje dve strane-anđeosko lice i đavolju narav, napravila na leđima veliku tetovažu crnih labudovih krila. Oni koji je znaju tvrde da je to možda bila posledica suočavanja sa mračnim delom njenog karaktera, dok se neki nadaju i da je to znak da je spremna da se pokaje zbog svih grehova iz prošlosti.

Džem u ljubavnom trouglu!!!

Turski glumac Kivanc Kasabali, koji se pojavljuje kao Džem u “Kad lišće pada“ nedavno je uhvaćen na delu u zagrljaju druge žene.
Pa, zato se on sada rastaje od njegove sadašnje supruge Sedev Avci, koju znamo kao Selin, Džemovu sestru.
Glumci su u braku od 2005 godine, znači još pre smimanja serije “Kad lišće pada“, ali nakon neverstva , manekenka i glumica, želi da stavi kraj na njihov šestgodišnji brak.
Oni su važili za jedan od najstabilnijih brakova u turskom show-biznisu, i zato su njihovi obožavatelji razočarani zbog njihovog rastanka.
Glumac je zapao u ljubavani trougao. Kivanc se upoznao sa njegovom sadašnjom ljubavnicom, manekenkom Adlu, za vreme snimanja jednog reklamnog spota, na jednoj turskoj plaži gde su se varnice rasplamsale.

Turski paparazzi su ih uhvatili na delu, i te fotografije su stigle do Sedev, pa je zato i zatražila razvod. Glumci još nisu potpisali papire, ali žive odvojeno.
Ipak, porodični problemi očigledno ne utiču na profesionalne planove Kivanca. On je potpisao ugovor za novu seriju, za jednu nemoguću ljubav jedne mlade devojke i jednog starijeg muškarca.

A, ko je Sedev Avci?
Rođenja je 22-og Januara 1982. godine u Istanbulu. Pobedila je na Elite Model Look Turkey 1997-e godine, ali i predstavljala je Tursku na Miss Universe 2001 godine. Ima Bosansko poreklo.
U seriji “Kad lišće pada“ kao Džemova sestra pojavila se samo u nekoliko epizoda.
Na pitanje da li im je čudno što glume brata i sestru, odgovara:
– Kivanc i u realnom životu, pored toga što je moj suprug, on je i moj najbolji drug ali i brat, u isto vreme. Obožavam da budem pored njega, mi smo uostalom navikli da radimo zajedno.

Ali to sada postaje istorija. Oni više nisu zajedno, i ostale su nam samo njihove zajedničke fotografije.

Selin ima bosanske korene

Kao što je već navedeno glumica koja glumi Selen u seriji „Kad lišće pada“ i Bahar u seriji „Ezel“ je Sedef Avci devojka čije poreklo vodi iz Bosne.

Zvezda turskog serijala ‘Ezel’ otkriva da je po majčinoj liniji – Bajramovićima iz Sarajeva – od njih je nasledila lepo lice i vitak stas, koji su joj doneli čak dve pobede na izborima lepote i omogućili ulaz u svet glume.
Sedef Avci se proslavila mnogo pre nego što je dobila ulogu Bahar, Ejšanine sestre u TV serijalu “Ezel”. Turska glumica u ranoj je mladosti dva puta pobedila na izborima lepote: 1997. izabrana je za Elitov model u Turskoj, a 2001. svoju je zemlju predstavljala na svetskom izboru za Miss Universe u Portoriku.
Svoj stas i izgled,kako kaže,duguje svojim bosanskim korenima.

– Esad Bajramović, moj deda s majčine strane, u Tursku je stigao iz Sarajeva za vreme Drugog svetskog rata. Zahvaljujući njemu naučila sam i jedinu reč na njihovom ježiku jeziku – „Ćuti“ – govori Sedef Avci.

Kako ste se osećali kad su vam producenti ponudili ulogu Bahar u serijalu “Ezel”?
– Čim sam pročitala scenario, znala sam da želim glumiti Bahar i godinu dana sam strpljivo čekala da počne snimanje. Zbog te uloge sam odbila nekoliko drugih koje su mi u međuvremenu ponudili, jer sam osećala da će “Ezel” biti potpuno drukčiji serijal od svih ostalih koji se snimaju u Turskoj. I nisam pogrešila.

Čak tri glavna glumca iz “Ezela” – Kenan Mirzalioglu, Cansu Dere i vi – pobeđivala su na izborima lepote. Kako to tumačite?
– To treba pitati producente. Meni je u svakom slučaju drago što sam se našla u tako probranom društvu. Kenana Imirzalioglua i Cansu Dere sam, poznavala iz sveta mode. S Cansu sam zajedno radila deset godina i dobre smo prijateljice, možda mi zbog toga nije bilo teško igrati njenu sestru. Kenan je pre nas počeo glumeti, ali se isto tako poznajemo s modnih pista.

Što je za vas značila pobeda na izboru za Eliteov model?
– Tada sam još bila devojčica, tek sam bila napunila 15 godina i upisala se u gimnaziju. Pre toga nisam imala iskustva u svetu mode i ta pobeda mi je širom otvorila vrata, ali ni izbliza nisam iskoristila sve mogućnosti koje su mi se pružile. Ozbiljno sam, naime, počela raditi tek kad sam se upisala na fakultet. Dotad su mi školske obaveze bile na prvom mestu.

Kako su vaši roditelji reagovali kad ste se kao tinejdžerka prijavili na izbor lepote?
– Podržali su me, nije bilo nikakvih problema, a morala sam imati njihov pismeni pristanak da se prijavim jer sam bila maloletna. Čak su me oboje i dopratili na izbor. Iako sebe tada nisam smatrala devojčicom, danas o tome imam drugačije mišljenje. Mislim da sam imala mnogo sreće što u svom poslu nikad nisam doživela neprijatnosti, niti sam zbog sveta mode zapostavila školu.

Od koga ste nasledili visinu i stas?
– I otac i majka su mi visoki, ali zapravo više ličim na majčinu porodicu. Moj deda Esad Bajramović je u vreme Drugog svetskog rata stigao u Tursku iz Sarajeva. Kako su dešavanja u Bosni za njega bila vrlo traumatična, nije želeo ni da mu deca nauče jezik, tako da moja majka i ujak ne govore bosanski.

Jeste li ikad posetili zemlju svojih predaka?
– Bila sam u Bosni za vreme snimanja serijala “Menekše i Halil“ u maju 2008. Poslednju epizodu smo tri dana snimali u Mostaru.

Zanimljivo je da je i Kivanc koji glumi zajedno sa njom u seriji (Behlul, Mehmet…) takodje Bosanskog porekla.

Advertisements

94 komentara (+dodajte svoj?)

 1. mayaue1105
  okt 28, 2011 @ 15:08:57

  Ako saznate još neku informaciju o glumcima ili seriji, a koja nije na ovom sajtu obavezno ostavite komentar 😀

  Odgovor

 2. nevena
  nov 06, 2011 @ 13:52:03

  meni se svidja erija kad lisce pada samo da je srecean kraj . ali ovako je super serija i ima puno lepih glumica koje mi se mnogo svidjju i htela bih da ih vidim uzivo i da razgovaram sa njima

  Odgovor

 3. Sladjana
  nov 12, 2011 @ 19:02:59

  I ja bih volela da glumim u seriji mnogo je volim i bas mi se svidja :))))

  Odgovor

 4. Dzem
  nov 19, 2011 @ 01:19:10

  Svi bi sad voleli da glume u seriju. 😀

  Odgovor

 5. Лејла
  nov 29, 2011 @ 21:56:46

  Најбоља серија икада! 🙂

  Odgovor

 6. Ivana
  dec 06, 2011 @ 18:11:25

  Najbolja serija koju sam gledala………Pozdrav za sve glumce a posebno za Fahriye Evcen ona je najlepsa glumica na svetu!!!!……<3

  Odgovor

 7. Kornjaca
  dec 25, 2011 @ 15:01:25

  Sve pohvale za autorku bloga….Razbijas ribo:-p

  Odgovor

 8. Kornjaca
  dec 25, 2011 @ 15:12:26

  Zanima me sa kolikim procentom verodstojnosti mozemo verovati u pouzdanost ovih informacija ??? Da li su Vam jedini izvori turski mediji???

  Odgovor

 9. milica
  dec 30, 2011 @ 14:30:17

  volim vas

  Odgovor

 10. milica
  dec 30, 2011 @ 14:30:42

  🙂

  Odgovor

 11. milica
  dec 30, 2011 @ 14:31:41

  veoma volim seriju kad lisce pada …… veliki pozdrav za ali rizu……. ❤

  Odgovor

 12. milica
  dec 30, 2011 @ 14:35:29

  U ovoj seriji mi se najvise dopadaju:dzem i jako mi je zao sto je preminuo, ali riza , nedzla,sedef,i ferhunde zbog toga sto je ludaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!veliki pozdrav za sve glumce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!volela bih da ima srecan kraj

  Odgovor

 13. Alisa
  jan 06, 2012 @ 14:31:01

  Mnogo je ovo lepo sto su stavili Hvala Puno ❤ da bar znamo o cemu se radi

  Odgovor

 14. Brana
  jan 13, 2012 @ 22:55:38

  Meni su sve one jako lepe, potpuno su prirodne. Stvarno ne bih mogla reći koja je naj, ali sad mi na kraju serije Lejla ispade nekako najlepša. Baš mi je žao što će se tako završiti.

  Odgovor

 15. eMINA aHMIĆ
  jan 14, 2012 @ 16:00:54

  meni je nedžla najljepsa,a hajrije je toliko glupa i dosadna samo nesto zvoca HAHAHAH,,,

  Odgovor

 16. ferka
  jan 21, 2012 @ 20:48:11

  ma dzevrija je zakon, svi ostali su misevi !

  Odgovor

 17. nejra
  jan 22, 2012 @ 00:22:27

  Nedzla i lejla su lijepa a hajrije je malo podosaddna 😀

  Odgovor

 18. Aleksandra
  jan 24, 2012 @ 15:16:22

  Ovo je odlicnooo!!! Bas bih zelela da citam o ovim glumcima i meni su vi ovi glumci PREDOBRII! Savrseno glume iiii kao da snimate njihov stvaran zivot! Obozavam seriju „Kad lisce pada“. Ako saznate jos nesto na ovom sajtu MOLIM VAS OBJAVITEEEEEEE!!

  Odgovor

 19. natalija
  jan 27, 2012 @ 19:02:32

  ja sam odusevljena ovom serijom i zanima me..da li ce se snimiti mozda nastavak ove serije ili ce se pojaviti neka gčumica iz ove serije u novoj sagi? 😀

  Odgovor

 20. Lejla
  jan 29, 2012 @ 13:07:57

  Serija je najbolja ikada!

  Odgovor

 21. lidija
  jan 30, 2012 @ 16:35:05

  lara-serija kad lisce pada je skroz dobra toliko je zarazna da bi je mogla stalno gledati. super je

  Odgovor

 22. Sasa
  jan 31, 2012 @ 14:56:08

  OVA SERIJA MI SE NAJVISE DOPALA OD SVIH ! ❤ POZZZZ GLUMCIMA I SVIMA ! SUPER JEEE !!!!! ❤ ❤ ❤

  Odgovor

 23. Aleksandra
  jan 31, 2012 @ 15:08:04

  Extra jee volela bih vecno da je gledammm i da oce biti neki glumci u novoj seriji nekoj????!

  Odgovor

 24. mirela
  feb 04, 2012 @ 19:22:17

  zbog cega nema nigdje prevoda one njihove pjesme koja je tako lijepa…… 🙂

  Odgovor

 25. katarina
  feb 07, 2012 @ 22:38:17

  jako mi se svidja ovo sto sam procitala ali yanimameda li ce da bude jos snimanje serije kad lisce pada i da li ce glumac po imenu dzem da se pojavljuje u seriji veliki pozdrav

  Odgovor

 26. enisa
  feb 08, 2012 @ 13:15:09

  ekstara slike mahoj kokli hahahaha

  Odgovor

 27. enisa
  feb 08, 2012 @ 13:18:21

  super slikeice imate lejla ferhunde

  Odgovor

 28. A_N_A_S_T_A_S_I_J_A
  feb 08, 2012 @ 18:10:46

  Meni su svi glumci superrrr ali najvise volim lejlu i nedzlu
  E i ovo sto je objavljeno je EXTRA !!!
  I POZZZ SVIM GLUMCIMA,GLUMICAMA !!!!!!
  ĆAOOOOO

  Odgovor

 29. A_N_A_S_T_A_S_I_J_A
  feb 08, 2012 @ 18:17:08

  E DA IMAM JEDNO PITANJE :
  JEL OVAJ ZA KOG SE LEJLA UDALA,JEL ON GLUMI SERHATA U SERIJI ???
  I JA BIH ZELELA DA GLUMIM U SERIJI !!!

  Odgovor

 30. katarina
  feb 10, 2012 @ 19:59:04

  ali citala sam da odve ima 5 sezona koja je ovo po redu

  Odgovor

 31. dina
  feb 12, 2012 @ 20:51:01

  Fahriye evcen je najbolja punooo pozdrava za nju

  Odgovor

 32. Denz
  feb 13, 2012 @ 16:43:27

  ferhunde je najbilja

  Odgovor

 33. lidija
  feb 14, 2012 @ 17:54:54

  meni se najvise dopada lejla i mehmet (behlul)

  Odgovor

 34. iva
  feb 15, 2012 @ 09:29:27

  hoce li leila i nazmi bit zaedno

  Odgovor

 35. NIKOLIJA
  feb 15, 2012 @ 23:25:51

  Cula sam da je Fikret zapravo u seriji u zatvoru i da sve to prica iz zatvora!!!!!!!!!!!!!!!!Da li je to istina??

  Odgovor

 36. berguzar
  feb 16, 2012 @ 17:08:09

  merhaba am berguzar naslsn

  Odgovor

 37. berguzar
  feb 16, 2012 @ 17:09:58

  merhaba ja sam malo neco naucila srpskog ja sam iz turske zelim vam sve lepo

  Odgovor

 38. berguzar
  feb 16, 2012 @ 17:11:14

  cao

  Odgovor

 39. sada
  feb 19, 2012 @ 22:17:43

  Sve pohvale za urednicu ovog gloga ,jos jednom hvala na iscrpnom radu i strpljenju !!!!!!!!!!!!!!!!

  Odgovor

 40. Stari-Sevket xD
  feb 20, 2012 @ 14:57:34

  Stari Sevket je bio mnogo bolji! Inace, bolje je sto je Nedzlu nije glumela Seherzada… :SS

  Odgovor

 41. Irma
  feb 23, 2012 @ 15:04:17

  Kako se zove Nazmijeva majka

  Odgovor

 42. ferhunde
  feb 27, 2012 @ 17:29:41

  jako dobro i zanimljivo

  Odgovor

 43. zlatka
  mar 05, 2012 @ 09:21:42

  veoma mi se svidja ovaj blog ,odsad cu ga stalno gledati.ja sam iz tuzle i gledam ovu seriju samo ako mi mozete reci sta ce biti na kraju.btw -nedzla i ferhunde su naj.a onaj novi sevket je bzvz.puno pozdrava!

  Odgovor

  • mayaue1105
   mar 06, 2012 @ 12:05:46

   Ako Vas ne mrzi pogledajte zadnju epizodu, jer ne bih ovde da ostavljam komentar zbog ljudi koji ne žele da znaju šta se dešava na kraju 😀
   Hvala 😀

   Odgovor

 44. zlatka
  mar 09, 2012 @ 13:56:20

  ako mi mozete samo reci koliko ima do kraja ako je sada stigla do ondje kada se gulšen udaje ? ii kako je dzem preminuo?veliki veliki pozdrav!!!!!!!!!!!

  Odgovor

 45. LOVE
  mar 09, 2012 @ 17:18:21

  mnogo dobra serija.EXTRA JE

  Odgovor

 46. Andjela
  mar 12, 2012 @ 19:12:53

  Stvarno najbolja serija koju sam ikad gledala „Kad lisce pada“:) Pozdrav za sve glumce a posebno za Gokce Bahadir-Lejlu Tekin u serji:) Ona je najbolja i najlepsa:):):):)

  Odgovor

 47. Andjela
  mar 12, 2012 @ 19:15:15

  Najbolja serija „Kad lisce pada“ koju sam ikad gledala……..:) Pozdrav za sve glumce u serji posebno za Gokce Bahadir-Lejlu Tekin najbolja je i najlepsa…..:):):)

  Odgovor

 48. Seherezada
  mar 15, 2012 @ 18:47:05

  Serija je inace super…steta sto se zavrsila..svi likovi su fantasticni,pravi profesionalci..pozz za se u ekipi ,napravili su super seriju

  Odgovor

 49. sava
  mar 29, 2012 @ 16:16:04

  serija kad lisce pada je mnogo interesantna

  Odgovor

 50. sava
  mar 29, 2012 @ 16:17:10

  jel mozete da mi kazete da li ce dam bude jos jedam put serija kad lisce pada???

  Odgovor

 51. nedzla
  apr 09, 2012 @ 13:53:21

  serija je zakon !! svaka cast onome ko napravi ovaj blog!!! pozz!!

  Odgovor

 52. olga
  apr 12, 2012 @ 17:57:09

  serija je super!!!Lejla mi je najbolja i najlepsa,takodje i nedzla,ali mislim da ima losiju ulogu od lejle!!!oguza obozavam,dzem mi je vise kao,, mamin sin“…..
  zao mi je sto na kraju lejla i oguy nisu zajedno!!!!!!!!!!!!:(
  serija je extra!!!!!!!!!!!!!poz svim glumcima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Odgovor

 53. zlatka
  apr 26, 2012 @ 15:57:12

  samo da se nadodam na komentar Olge.mislim da lejla i nedzla imaju skoro iste uloge,ali da je lejla vise „naudila“ porodici.a svako ima svoj ukus,ali ja mislim da je nedzla ljepsa.a dzem je bio:dobar.posten..malo suzan jest kriticna ,ali zasto dzema optuzivati zbog nje? btw.-i meni je zao sto oguz i lejla na kraju isu zajedno!!
  pozdrav!!

  Odgovor

 54. Deniz Cakir
  jun 05, 2012 @ 13:03:55

  Najbolja i najlepsa serija „Kad Lisce Pada“

  Odgovor

 55. kevser
  jul 19, 2012 @ 12:06:33

  ouz je bas glup a hajrije da ne govorim nedzla mi je najljepsa lejla je najvise naudila porodici fikret mi je draga svi dobro glume

  Odgovor

 56. necla
  jul 21, 2012 @ 15:48:02

  necla je najljepša i najzrelija i naj naj pozdrav za neclu

  Odgovor

 57. lejla gokce broj dva
  jul 27, 2012 @ 21:42:49

  serija kad lisce pada je the best najbolja je gokce a i benu i fahrije nisu lose poz za sve glumce svi su extra a serija je odlicna gokce ili lejla je prelepa volela bih da je na kraju ali riza halil ergun ostao ziv da nije umro veliki poljubac i poz za lejlu gokce bahadir

  Odgovor

 58. jovana
  jul 27, 2012 @ 21:47:46

  serija je extra

  Odgovor

 59. ana novovic
  okt 21, 2012 @ 18:41:22

  super serija

  Odgovor

 60. Darko
  dec 03, 2012 @ 12:10:55

  Zna li neko adresu kuce u Instabul? Zelim da je posetim?

  Odgovor

 61. Ferhunde
  dec 23, 2012 @ 17:22:13

  Mogli bi da objavite slike. 🙂 Tj. da napravite galeriju sa slikama.Gde će biti glumci,scene iz serije,slike sa seta…;) Inače ja obožavam ovu seriju! ❤ Nadam se da će je opet pustiti na Prvoj!

  Odgovor

 62. karamela
  jan 01, 2013 @ 16:58:46

  ja licim kao seherzada

  Odgovor

 63. karamela
  jan 01, 2013 @ 16:59:19

  serja je lepa

  Odgovor

 64. karamela
  jan 01, 2013 @ 16:59:53

  najbola serja kad lisce pada ja sam samo tu serju gledala

  Odgovor

 65. karamela
  jan 01, 2013 @ 17:00:41

  lejla i nedzla su najlepsee na svetu

  Odgovor

 66. sunita
  jan 28, 2013 @ 18:58:42

  ja bi volela da ih vidim uzivo jer ih volimm i jako lepa serija moja omiljena glumica je menekse,lejla,i nedzla pozdravljam ih od srca

  Odgovor

 67. sunita
  jan 28, 2013 @ 19:00:43

  eeeeee bueeee
  \

  Odgovor

 68. milicica
  feb 16, 2013 @ 21:19:36

  Ne rade epizode

  Odgovor

 69. AISA
  mar 02, 2013 @ 14:24:48

  najbolja serija ikada

  Odgovor

 70. Lejla
  mar 15, 2013 @ 22:22:00

  Najbolja serija ikad samo bi volela kad bi pomerili termin repriziranja umesto u 6:40 da bude u 12,da bi mogli svi da je glegaju

  Odgovor

 71. Kaca 1
  jul 16, 2013 @ 01:23:34

  Najbolja serija na svetu samo sto je kraj mnogo tuzan koliko sam plakala

  Odgovor

 72. Nedžla
  jul 17, 2013 @ 17:43:55

  nemogu da vjerujem ovo za fahriye evcen da joj je ovakav život ali deniz cakir je sigurno zla kao i u seriji uzeli su uloge iz serije u stvarnome životu

  Odgovor

 73. Iva
  sep 23, 2013 @ 12:37:33

  Najbolja serija!!! bila i ostala!!!! ♥♥♥

  Odgovor

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: